Avsnitt 98: Kevin Bacon

2 Responses to "Avsnitt 98: Kevin Bacon"

  1. Hej Bullen. Varje gång jag använt kuken de senaste par dagarna har jag jämfört hudtonen på den mot resten av min kropp nu, för att Tommy och Ludde har hävdat att kuken är mörkare än resten av kroppen. (?!) Min första tanke är att nej, så är det väl inte! Och jag är fortfarande ganska säker på att så inte är fallet, men jag fortsätter ju titta extra noga. Jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta. Jag är full. God natt. Damn you! >=(

  2. Tja.
    Gällande avsnitt 97 (möjligtvis 96) så pratade Tommy om att han hoppas att ni båda är i lyckliga förhållanden om cirka två år. Tommy är väl i ett förhållande? Varför är du i ett förhållande om det inte är lyckligt? Tips: Gör slut.
    Ett till tips till Tommy: Det finns svenska synonymer till förstärkningsordet “fuck” och diverse böjningar av det.
    Ett tips till Ludde: Fortsätt vara som du är. Kram på dig.

Leave a Comment